O nama

Dječji vrtić Baltazar je Ustanova za rani i predškolski odgoj, osnovan je 1999. godine od strane Općine Gračac. O događajima i načinu rada prije osnutka Ustanove ne postoji nikakva dokumentacija.  Temeljna uloga predškolskog odgoja i obrazovanja, pa tako i naše ustanove je stvaranje uvjeta za cjelovit razvoj osobnosti djeteta, doprinosi kvaliteti odrastanja, a sve to kroz zadovoljavanje svih djetetovih potreba, posebno njegovih potreba za sigurnošću, pripadnošću, ljubavlju, samopoštovanjem i poštovanjem drugih osoba i njihovih prava i potreba.

 

Djelatnost Vrtića je odgoj, obrazovanje , zdravstvena zaštita, prehrana i socijalna skrb djece od navršenih godinu dana do upisa u osnovnu školu, koja se ostvaruje kroz

  • redovni 10-satni i 5,5- satni program.
  • program predškole ( 2,5-satni program od 150 -250 sati godišnje)

Vrtić pohađa do 70 djece.

U okviru djelatnosti Vrtić ostvaruje:

redovite programe njege, odgoja, obrazovanja, zdravstvene zaštite, prehrane i socijalne skrbi djece rane i predškolske dobi koji su prilagođeni razvojnim potrebama djece te njihovim mogućnostima i sposobnostima.

Sjedište vrtića je u Gračacu, Školska 14.

U vrtiću je  zaposleno 10 djelatnika.

Naša stranica koristi kolačiće, ne ove koje jedemo u vrtiću već "virtualne" ako se slažete da prikupimo i vaše podatke kliknite na više informacija

Postavke kolačića na našoj web stranici postavljene su na "dopuštanje kolačića" kako bi vam pružile najbolje moguće iskustvo pregledavanja. Ako i dalje koristite ovu web stranicu bez promjene postavki kolačića ili ako kliknete "Prihvati" u nastavku, pristajete na ovo.

Zatvori